SORRENTO LOGO
SORRENTO LOGO

Sorrento-ravintolat pystyvät palvelemaan kaikenlaisia ryhmiä ja juhlatilaisuuksia.

PASTERIA Sorrento

Pasteria Sorrento sopii parhaiten arvokkaampiin tilaisuuksiin kuten häihin, karonkkoihin ja yritystilaisuuksiin aina kokouksista pikkujouluihin. Wanhassa Raninin myllyn rakennuksessa on valittavissa kaksi erilaista ravintolasalia, joista toinen on mahdollista vuokrata myös omalla sisäänkäynnillä. Pienemmille ryhmille on tarjolla kabinetti, Raninin holvi. Jokaisesssa tilassa on kokoustekniikka sekä tietenkin oma rauha. Tilaisuuksiin on tarjolla monenlaisia menukokonaisuuksia joko buffet-ruokailuna tai pöytiin tarjoiltuina lautasannoksina huippulaadukkaita viinejä unohtamatta.

Sfizieria Sorrento

Sfizieria Sorrento sopii hyvin monenlaisten ryhmien rentoon ruokailuun. Urheiluseuroille ja muille ryhmille on tarjolla konstailemattomia pizza- ja pastamenuja italialaisittain. Friteeratut alkupalat ja jälkiruokagelatot italialaisen limonadin tai oluen kanssa nautittuna pitävät nälän poissa pitkään ja sopivat näin erinomaisesti esimerkiksi joukkueille, jotka ovat saapuneet kaupunkiin vieraspelimatkalle. Myös koululais- ja muut ryhmät sekä kaikki muut aidon italialaisen tunnelman ystävät ovat hyvin tervetulleita.

Pizzeria Sorrento

Pizzeria Sorrento on ravintoloistamme pienin, joten se sopii parhaiten pienimuotoisempaan juhlintaan kaupungin parhaan pizzan merkeissä. Pizzeriaa on myös mahdollista vuokrata yksityistilaisuuksiin, jolloin koko ravintola suljetaan muilta asiakkailta.

Catering

Ridea ja Sorrento Catering järjestävät pitopalvelun kautta sekä Sorrentosta tuttuja makuja, että perinteisempiä ruokia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen asiakkaiden tiloissa. Ridea Cateringin erikoisosaamista ovat häät, hautajaiset ja muut perinteisemmät tilaisuudet. Sorrento Cateringin kautta on mahdollista tilata antipastoja, pizzoja, pastamenuja tai esimerkiksi tiramisua syntymäpäiväjuhliin, saunailtoihin ja lasten kutsuille. Lue lisää Ridea Catering palveluista täältä: https://www2.sorrento.fi/pitopalvelu/ tai ota yhteyttä myyntipalveluumme Sorrento Cateringin osalta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

© 2023, Code&Design. All rights reserved.

SORRENTO LOGO