SORRENTO LOGO
SORRENTO LOGO

Makuelämyksiä
Italiasta

Tapahtumat

Tapahtumat, teemaillat ja show & dinner -illat

Tarinani

Olin vain kuusi kuukautta vanha, kun perheeni muutti asumaan Mexico Cityyn, jossa asuimme kahden vuoden ajan. Sieltä muutimme Argentiinan pääkaupunkiin Buenos Airesiin. Hieman yli neljän vuoden iässä perheeni muutti takaisin Napoliin asumaan.
Myöhemmin kävin kielilukiota historian kehdossa, eli Pompejin kaupungissa. Sieltä minä, veljeni Roberto ja pompejilaiset ystäväni vierailimme usein Sorrentossa. Menimme sinne junalla ja matka oli vain noin 30 minuutin mittainen. Joskus niin lyhyt matka tuntui kuitenkin paljon pidemmältä ja annoin pyörteileville ajatuksilleni vallan. Pompejin historia ja Sorrenton pienten kujien romantiikka ovat olleet minulle suuri inspiraation lähde, sillä siellä ovat kaikki lapsuuteni muistot.

Ensimmäinen Sorrento-ravintola perustettiin vuonna 2013 ja juuri sinne halusin istuttaa kaikki ne ihanat muistot; Sorrenton sitruunoiden valloittamat puutarhat ja mummojen ragu-kastikkeiden tuoksun ilmassa. Sorrento on juuri se paikka kaikista paikoista, missä olen oleskellut, mihin palaisin milloin vain, uudestaan ja uudestaan.

Paco

verkkokauppa

Yhteystiedot

Pasteria Sorrento
satamakatu 13b

Pizzeria Sorrento
snellmaninkatu 22

Sfizieria Sorrento
Kauppakatu 63