(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, sipulilla ja basilikalla
(VL, pyynnöstä myös, on request also Ve/V/G)
Lajitelma italialaisia juustoja, leikkeleitä ja marinoituja kasviksia
(V, VL, pyynnöstä myös G)
Puhvelimozzarellaa, tuoreita kirsikkatomaatteja ja basilikaa
(G, L)
Valkoviinissä haudutettua vasikkaa, tonnikalamajoneesia
(G, M)
Mustekalasalaattia, perunaa, selleriä, tuoretta appelsiinia
(L, G)
Viipaloitua naudan ulkofileetä, kurpitsapyreetä ja punaviinikastiketta
(L, G)
Paistettua meribassia varsiparsakaalilla, venussimpukoita, kirsikkatomaatti-kapris-oliivikastiketta
(Ve, G, M)
Paahdettua munakoisoa kikhernepyreellä ja herkkusienillä
(L, pyynnöstä myös G)
Kanasalaatti punasipulilla, kirsikkatomaateilla ja limemajoneesilla
(L, pyynnöstä myös G)
Ravunpyrstösalaatti mozzarellalla, kirsikkatomaateilla ja yrttiöljyllä
(V, VL)
Itse tehtyä linguine-pastaa oliiviöljyllä, tuoreella chilillä ja persiljalla sekä avocadolla
(L)
Itse tehtyä rigatoni-pastaa tomaattikastikkeessa ja pitkään haudutettua lihaisaa ragua
(L)
Itse tehtyä rigatoni-pastaa kermaisessa tomaatti-savupekoni-herkkutattikastikkeessa
Itse tehtyä rigatoni-pastaa kermaisessa gorgonzola-kanakastikkeessa, pikkelöityä punasipulia
Ricotta-pinaattitäytteiset tuoreraviolit kermaisessa neljän juuston kastikkeessa
(VL)
Itse tehtyä linguine-pastaa jättikatkaravuilla ja puhvelimozzarellalla
(M)
Itsetehtyä linguine-pastaa tomaattikastikkeessa sini- ja venus-simpukoilla, jättikatkaravuilla sekä mustekalalla.
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteiset tuoreraviolit savuporolla, herkkutateilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja kermakastikkeella
(Ve)
Itse tehtyä pastaa tuorekastikkeella
Itse tehtyä pastaa grillatulla kanan rintafileellä
(G)
(L, G)
(L, G)
Vanzin, Veneto
Möet & C. , Champagne/France
Manfredi, Piemonte
Vigne da Mont, Friuli – Venezia Giulia
A. Gallici, Friuli – Venezia Giulia
Chitarra, Sicilia
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Belisario, Marche
I Capitani, Campania
Cesarini Sartori, Umbria
Trambusti, Toscana
Canestrari, Veneto
I Capitani, Campania
Castorani, Abruzzo
Signae, Umbria
Tombacco, Sicilia
Luigi & Lucina, Friuli-Venezia Giulia
Umberto Fiore, Piemonte
Nardori, Toscana
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Peppucci, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Chitarra, Sicilia
Trambusti, Toscana
Agli Scalzi, Toscana
I Capitani, Campania
Signae, Umbria
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Canestrari, Veneto
A. Gallici, Friuli Venezia – Giulia
Fraya, Piemonte
Signae, Umbria
Cecchetto, Veneto
Canestrari, Veneto
La Vigna, Toscana
Trambusti, Toscana
Canestrari, Veneto
Castorani, Abruzzo
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Gioia al Negro, Basilicata
Signae, Umbria
Valle, Friuli-Venezia Giulia
menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. minimilaskutusmäärä 10 henkilöä.
Puhvelimozzarellaa kirsikkatomaateilla ja tuoreella basilikalla
Pinaattitäytteistä tuoreraviolipastaa kermaisessa neljän juuston kastikkeessa
Tuoretta pappardellepastaa kermaisessa herkkutattikastikkeessa
Tuoretta rigatonipastaa pitkään haudutetussa ragùkastikkeessa
Tuoretta linguinepastaa miekkakalalla, munakoisolla ja kirsikkatomaateilla
Italialainen liekitetty vanukas
Valkoviinissä haudutettua vasikkaa, tonnikalaa ja majoneesia tai Sienialkukeitto
Paistettua Meribassia, Varsiparsakaalilla, Kirsikkatomaatti-Kapris-Oliivikastikkeella
Härän ulkofileetä vecchia Romagna-kastikkeella, broccolineja ja gorgonzolajuustovaahtoa
Kikiherneillä Täytetty Munakoiso
Limoncello pannacotta