(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, punasipulilla, munakoisopyreellä ja basilikalla
(M)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, valkosipulimarinoiduilla katkaravuilla ja basilikalla
(V, Myös G)
Kirsikkatomaatteja, mozzarellaa sekä basilikaa, pestoöljy
(G)
Bresaolaa (ilmakuivattua naudanlihaa), savustettua burrataa ja rucolaa
(Myös G)
Italialaisia juustoja ja leikkeleleitä, pikkelöityjä kasviksia, oliiveja, grissineja, kahdelle hengelle.
(L)
Paahdettua leipää, valkosipuliöljyä
(Ve, Myös G)
Tuoretta avokadoa, vihersalaattia, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, mangokastike & paahdettua leipää
(L, Myös G)
Kanaa, vihreää salaattia, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, mangokastike & paahdettua leipää
(L, Myös G)
Lämminsavulohta, varsiselleriä, pikkelöityä punasipulia, jogurttikastike & paahdettua leipää
(L, G)
Paistettua Meribassia, kesäkurpitsarisotto
(L, G)
Paloiteltua naudan ulkofileetä bataattipyreellä ja barolokastikkeella
(Ve, L, G)
Kukkakaalipihvit, punakaalipyreetä ja lingoncellokastike
(Ve)
Itse tehtyä linguinepastaa valkosipuliyrttiöljyssä, sitruunaa
(L, G)
Itse tehtyä linguinepastaa basilikapestolla ja guancialella
(L, G)
Itse tehtyä rigatonipastaa broilerilla, gorgonzolakastikkeella ja pikkelöidyllä punasipulilla
(L, G)
Itse tehtyä pappardellepastaa kerma-tomaattikastikkeessa, savulohta, parsaa
(L)
Itse tehtyä linguine tuorepastaa jättikatkaravuilla ja avocadolla tomaattikastikkeessa
(VL)
Itse tehtyä pappardellepastaa pitkään haudutetulla naudanliharagulla tomaattikastikkeessa
(L)
Itsetehtyä linguinepastaa kirsikkatomaateilla, venussimpukoilla, jättikatkaravuilla sekä grillatulla mustekalalla, tomaatti-kastiketta
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja savuporolla, herkkutateilla ja kermakastikkeella
(L, Myös G)
Kanapastaa kermaisessa kastikkeessa
(L, Myös G)
Lohipastaa kermaisessa kastikkeessa
(Myös M, G)
Talon jäätelöannos, kysy päivän maut
(L, G)
Pannacottaa ja limoncelloa
(L, Sis. Mantelia)
Perinteinen talon Tiramisú
(Sis. Pähkinää)
Ricotta cannolit, talon pistaasijäätelöä
Vigne da Mont, Friuli-Venezia-Giulia
Reguta, Friuli-Venezia-Giulia
Castorani, Abruzzo
Castorani, Abruzzo
Alessandro Gallici, Friuli-Venezia-Giulia
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
Cesarini Sartori, Umbria
Chitarra, Sicilia
Chitarra, Sicilia
Valle, Friuli-Venezia-Giulia
Belisario, Marche
I Capitani, Campania
Trambusti, Toscana
Cesarini Sartori, Umbria
I Capitani, Campania
Canestrari, Veneto
Cesarini Sartori, Umbria
Castorani, Abruzzo
Tombacco, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Cecchetto, Veneto
Reguta, Friuli-Venezia-Giulia
Chitarra, Sicilia
Trambusti, Toscana
Castorani, Abruzzo
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Cecchetto, Veneto
Eleano, Basilicata
Malina, Venezia-Giulia
Cesarini Sartori, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cecchetto, Veneto
Malina, Venezia-Giulia
Valle, Friuli-Venezia-Giulia
Poggio Ai Mandorli, Toscana
Agli Scalzi, Toscana
I Capitani, Campania
I Capitani, Campania
Alessandro Gallici, Venezia-Giulia
Cesarini Sartori, Umbria
Canestrari, Veneto
Umberto Fiore, Piemonte
Umberto Fiore, Piemonte
Fraya, Piemonte
Trambusti, Toscana
Cesarini Sartori, Umbria
Cecchetto, Veneto
Canestrari, Veneto
Trambusti, Toscana
La Vigna, Toscana
Castorani, Abruzzo
Canestrari, Venet
Cesarini Sartori, Umbria
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Castorani, Abruzzo
Canestrari, Veneto
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Chitarra, Sicilia
Cesarini, Sartori
Valle, Friuli-Venezia-Giulia
Menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. Minimilaskutusmäärä 15 henkilöä.
Välimerellinen Antipasto
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä Ravioleja Savuporolla, Herkkutateilla Ja Kermakastikkeella
Limoncello Pannacotta
Paahdettuja Leipiä Munakoisolla, Tomaatilla Ja Punasipulilla
Meribassia, Limerisotto
Cannolit & Talon Pistacchiojäätelö
Kirsikkatomaatteja, Mozzarellaa & Basilikaa Ja Pestoöljy
Viipaloitua Naudan Ulkofileetä Bataattipyreellä Ja Barolokastikkeella
Talon Tiramisu
KEITTOLOUNAS 10.90 € (SIS. ANTIPASTOPÖYTÄ, PÄIVÄN KEITTO, KAHVI & JÄLKIRUOKA)
LOUNASBUFFET 13.90 € (SIS. ANTIPASTOPÖYTÄ, PÄIVÄN KEITTO, PASTA, PÄÄRUOKA, KAHVI & JÄLKIRUOKA)
VIIKKO 21
Maanantai 19.5.2025
Zuppa Bietolina (Punajuurisosekeitto) V, G, L
Salmonee Alla Mediterranea (Uunilohi Välimeren Tapaan) L, G
Pasta All’Arrabiata (Pastaa Tomaatti-Chilikastikkeella) V Myös G
Tiistai 20.5.2025
Zuppa Al Cavolociore (Kukkakaalikeitto) V, G, L
Pasta Alla Norma (Pastaa Munakoiso-Tomaattikastikkeella) V Myös G
Fagiano Alla Ciliegisa (Fasaania Kirsikkakastikkeella) G, L
Keskiviikko 21.5.2025
Zuppa Di Carote (Porkkanasosekeitto) V, G, L
Lasagna Tradizionale (Perinteinen Lihaisa Lasagne)
Pollo All’Amalfitana (Kanaa Kermaisessa Herkkusienikastikkeessa) G, L
Torstai 22.5.2025
Zuppa Di Lenticchie (Linssikeitto) V, G, L
Gnocchi Alla Bolognese (Tuore Gnocchipastaa Bolognesekastikkeella) Myös G
Maiale Al BBQ (Uunipossua BBQ-Kastikkeella) G, L
Perjantai 23.5.2025
Zuppa Al Salmone (Lohikeitto) G, L
Pasta Alla Renna (Pastaa Kermaisessa Savuporokastikkeessa) Myös G
Polpette Pepate (Chefin Lihapullat Pippurikastikkeella) L