(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, sipulilla ja basilikalla
(VL, pyynnöstä myös, on request also Ve/V/G)
Lajitelma italialaisia juustoja, leikkeleitä ja marinoituja kasviksia
(V, VL)
Puhvelimozzarellaa, tomaattia ja basilikaa
(L, G)
Viipaloitua naudan ulkofileetä, kurpitsapyreetä ja punaviinikastiketta
(L, G)
Grillattua miekkakalaa ja kasviksia, salmorigliokastiketta sekä zucchinipyreetä
(L, G, V)
Risotto herkkutateilla
(L, G)
Risotto grillatulla mustekalalla
(L)
Itse tehtyä linguinepastaa guancialella ja kananmunalla
(V, VL)
Itse tehtyä rigatonipastaa tomaattikastikkeella, munakoisolla ja ricottajuustolla
(L)
Itse tehtyä tuorepastaa guancialella, tomaattikastikkeella ja ndujalla
(Ve) (sis. pähkinää)
Itse tehtyä linguinepastaa ja pestoa kirsikkatomaateilla
(L)
Itse tehtyä rigatonipastaa pitkään haudutetulla lihaisalla ragulla
(VL)
Itse tehtyä linguine tuorepastaa jättikatkaravuilla ja puhvelimozzarellalla
(M)
Itsetehtyä linguinepastaa simpukoilla, jättikatkaravuilla sekä mustekalalla.
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja savuporolla ja kermakastikkeella
(Ve)
Itse tehtyä pastaa tuorekastikkeella
(Ve)
Itse tehtyä pastaa pestolla
(L, G)
(VL)
(G)
Vanzin, Veneto
Möet & C. , Champagne/France
Castorani, Abruzzo
Chitarra, Sicilia
Tomassone, Ischia
Chitarra, Sicilia
Belisario, Marche
Valle, Friuli-Venezia Giulia
I Capitani, Campania
Castorani, Abruzzo
I Capitani, Campania
Signae, Umbria
Tombacco, Sicilia
Castorani, Abruzzo
Barbato, Lazio
Luigi & Lucina, Friuli-Venezia Giulia
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Nardori, Toscana
Etrusca, Toscana
Umberto Fiore, Piemonte
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Peppucci, Umbria
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Valle, Friuli-Venezia Giulia
I Capitani, Campania
Signae, Umbria
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Fraya, Piemonte
Podere, Toscana
Castorani, Abruzzo
Podere, Toscana
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Gioia al Negro, Basilicata
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Signae, Umbria
Valle, Friuli-Venezia Giulia
menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. minimilaskutusmäärä 10 henkilöä.
Puhvelimozzarellaa kirsikkatomaateilla ja tuoreella basilikalla
Pinaattitäytteistä tuoreraviolipastaa kermaisessa neljän juuston kastikkeessa
Tuoretta pappardellepastaa kermaisessa herkkutattikastikkeessa
Tuoretta rigatonipastaa pitkään haudutetussa ragùkastikkeessa
Tuoretta linguinepastaa miekkakalalla, munakoisolla ja kirsikkatomaateilla
Italialainen liekitetty vanukas
Valkoviinissä haudutettua vasikkaa, tonnikalaa ja majoneesia tai Sienialkukeitto
Ibericopossun karetta punaviinikastikkeella, juurespyreellä ja varsiparsakaalilla
Fasaania siiderikastikkeella, sienimuhennosta ja selleripyrettä
Härän ulkofileetä vecchia Romagna-kastikkeella, broccolineja ja gorgonzolajuustovaahtoa
Portobellosientä kvinoalla, hernepyreellä ja punajuurikastikkeella
Viikunapannacotta
Maanantai 22.4. 2024
Pasta alla Norma (Pastaa tomaattimunakoisokastikkeella) Myös G, V
Maiale ai funghi (Uunipossua herkkusienikastikkeella) VL, G
Tiistai 23.4. 2024
Pasta al tonno (Pastaa tomaattisessa tonnikalakastikkeessa) Myös G, L
Pollo all’aglio (Paistettua kanaa valkosipulilla, kermaperunoilla) G, L
Keskiviikko 24.4.2024
Bronzino all’acqua pazza (Paistettua ahventa, sitrusperunoilla) G, L
Pasta alla zozzona (Pastaa tomaattisessa guancialepekoni-salsicciakastikkeessa) Myös G
Torstai 25.4. 2024
Pasta al salmone (Pastaa kermaisessa savulohikastikkeessa) Myös G
Fagiano all’albicocca (Fasaania aprikoosikastikkeella, kasviksilla) G, L
Perjantai 26.4. 2024
Gnocchi alla Sorrentina (Tuoretta gnocchipastaa tomaatti-mozzarellakastikkeessa) V
Polpette al vino rosso (Lihapullat timjami-punaviinikastikkeessa, perunalisuke) L