(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, punasipulilla, munakoisopyreellä ja basilikalla
(M)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, valkosipulimarinoiduilla katkaravuilla ja basilikalla
(G)
Bresaolaa (ilmakuivattua naudanlihaa), savustettua burrataa ja rucolaa
(G, L)
Valkoviinissä haudutettua vasikkaa, tonnikalamajoneesia
(G)
Risottoa taleggiojuustolla ja toscanalaisella mustalla tryffelillä
(L, G)
Meribassi-lime-risottoa sahramilla
(L, G)
Viipaloitua naudan ulkofileetä, paahdetulla kurpitsalla, ja brandykastikkeella
(L, G)
Ylikypsää karitsan potkaa, tryffeliperunoilla ja punaviinikastikkeella
(Ve)
Portobellosientä punajuuripyreellä ja couscousilla
(V, VL)
Itse tehtyä linguinepastaa tomaatti-oliivi-kapriskastikkeessa
(L)
Itse tehtyä pappardellepastaa kermaisessa tomaatti-savupekoni-herkkutattikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä bucatinipastaa tomaatti-guanciale-tuorechilikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä pappardellepastaa pitkään haudutetulla lammasragùlla
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja kermaisessa gorgonzolajuustokastikkeessa cashewpähkinöillä
(VL)
Itse tehtyä linguinetuorepastaa jättikatkaravuilla ja avocadolla
(VL)
Itsetehtyä linguinepastaa kirsikkatomaateilla, venussimpukoilla, jättikatkaravuilla sekä grillatulla mustekalalla.
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja savuporolla, herkkutateilla ja kermakastikkeella
(L)
Itse tehtyä pastaa bolognesekastikkeessa
(L, G)
Lihapullia ja paahdettuja perunoita
(L, G)
Valkosuklaapannacotta, mustikkaa
Perinteinen Italialainen tiramisú (L)
(L)
Perinteinen italialainen sitruunakakku
(L)
Perinteinen italialainen rommileivos mascarponejuustovaahdolla
Manfredi, Piemonte
Vigne da Mont, Friuli – Venezia Giulia
A. Gallici, Friuli – Venezia Giulia
Chitarra, Sicilia
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Belisario, Marche
I Capitani, Campania
Cesarini Sartori, Umbria
Trambusti, Toscana
Canestrari, Veneto
I Capitani, Campania
Castorani, Abruzzo
Signae, Umbria
Tombacco, Sicilia
Luigi & Lucina, Friuli-Venezia Giulia
Umberto Fiore, Piemonte
Nardori, Toscana
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Peppucci, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Trambusti, Toscana
Agli Scalzi, Toscana
I Capitani, Campania
Signae, Umbria
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Canestrari, Veneto
A. Gallici, Friuli Venezia – Giulia
Fraya, Piemonte
Trambusti, Toscana
Signae, Umbria
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Castorani, Abruzzo
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Gioia al Negro, Basilicata
Signae, Umbria
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. Minimilaskutusmäärä 15 henkilöä.
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Tryffeli-ricotta-juustotäytteiset tuoreraviolit savuporolla ja herkkutateilla
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI Delizia al limone eli sitruunaleivos
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Meribassia Sahrami-limerisotolla
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI
Delizia al limone eli sitruunaleivos
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Ylikypsää Karitsan potkaa, tryffeliperunoilla ja punaviinikastikkeella
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI
Delizia al limone eli sitruunaleivos
VIIKKO 7
Maanantai 10.2.2025
Zuppa Di Pomodoro (Tomaattikeitto) V, G, L
Pollo Alla Sorrentina (Paistettua Kanaa Mozzarella-Tomaattikastikkeessa) G
Penne Gamberi & Zucchini (Pennepastaa & Katkarapuja) L, Myös G
Tiistai 11.2.2025
Crema Di Cavolfiore (Kermainen Kukkakaalikeitto) V, G, L
Pennette Alla Genovese (Pennepastaa Pestolla Ja Kirsikkatomaateilla) V, Myös G
Porchetta Al Vino Rosso (Ylikypsää Possua Punaviinikastikkeessa) G, L
Keskiviikko 12.2.2025
Minestrone (Kasvissosekeitto) V, G, L
Scorfano Al Limone (Puna-ahventa Sitruskastikkeella) G, L
Pasta Al Ragú Di Agnello (Pastaa Lammasragukastikkeella) Myös G
Torstai 13.2.2025
Zuppa Di Funghi (Sienikeitto) V, G, L
Polpette Di Salmone (Lohipyörykät Kerma-Tillikastikkeella) G, L
Pasta Alla Norma (Pastaa Tomaatti-Munakoisokastikkeessa) V, Myös G
Perjantai 14.2.2025
Zuppa Fiorentina (Guanciale Pinaattikeitto) G, L
Ravioli Al Salmone (Tuoreet Pinaattiraviolit Kermaisessa Savulohikastikkeessa) L, Myös G
Spezzatino Di Manzo (Italialainen Häränlihamuhennos) G, L