(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, punasipulilla, munakoisopyreellä ja basilikalla
(M)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, valkosipulimarinoiduilla katkaravuilla ja basilikalla
(G)
Bresaolaa (ilmakuivattua naudanlihaa), savustettua burrataa ja rucolaa
(G, L)
Valkoviinissä haudutettua vasikkaa, tonnikalamajoneesia
(G)
Risottoa taleggiojuustolla ja toscanalaisella mustalla tryffelillä
(L, G)
Meribassi-lime-risottoa sahramilla
(L, G)
Viipaloitua naudan ulkofileetä, paahdetulla kurpitsalla, rosmariiniperunoilla ja brandykastikkeella
(L, G)
Ylikypsää karitsan potkaa, tryffeliperunoilla ja punaviinikastikkeella
(Ve)
Portobellosientä punajuuripyreellä ja couscousilla
(V, VL)
Itse tehtyä linguinepastaa tomaatti-oliivi-kapriskastikkeessa
(L)
Itse tehtyä rigatonipastaa kermaisessa tomaatti-savupekoni-herkkutattikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä bucatinipastaa tomaatti-guanciale-tuorechilikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä pappardellepastaa pitkään haudutetulla lammasragùlla
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja kermaisessa gorgonzolajuustokastikkeessa cashewpähkinöillä
(VL)
Itse tehtyä linguinetuorepastaa jättikatkaravuilla ja avocadolla
(VL)
Itsetehtyä linguinepastaa kirsikkatomaateilla, venussimpukoilla, jättikatkaravuilla sekä grillatulla mustekalalla.
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja savuporolla, herkkutateilla ja kermakastikkeella
(L)
Itse tehtyä pastaa bolognesekastikkeessa
(L, G)
Lihapullia ja paahdettuja perunoita
(L, G)
Valkosuklaapannacotta, mustikkaa
Perinteinen Italialainen tiramisú (L)
(L)
Perinteinen italialainen sitruunakakku
(L)
Perinteinen italialainen rommileivos mascarponejuustovaahdolla
Manfredi, Piemonte
Vigne da Mont, Friuli – Venezia Giulia
A. Gallici, Friuli – Venezia Giulia
Chitarra, Sicilia
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Belisario, Marche
I Capitani, Campania
Cesarini Sartori, Umbria
Trambusti, Toscana
Canestrari, Veneto
I Capitani, Campania
Castorani, Abruzzo
Signae, Umbria
Tombacco, Sicilia
Luigi & Lucina, Friuli-Venezia Giulia
Umberto Fiore, Piemonte
Nardori, Toscana
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Peppucci, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Trambusti, Toscana
Agli Scalzi, Toscana
I Capitani, Campania
Signae, Umbria
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Canestrari, Veneto
A. Gallici, Friuli Venezia – Giulia
Fraya, Piemonte
Trambusti, Toscana
Signae, Umbria
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Castorani, Abruzzo
La Vigna, Toscana
Canestrari, Veneto
Canestrari, Veneto
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Gioia al Negro, Basilicata
Signae, Umbria
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. Minimilaskutusmäärä 15 henkilöä.
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Tryffeli-ricotta-juustotäytteiset tuoreraviolit savuporolla ja herkkutateilla
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI Delizia al limone eli sitruunaleivos
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Meribassia Sahrami-limerisotolla
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI
Delizia al limone eli sitruunaleivos
Runsas Välimerellinen Alkupalabuffet
(Saatavilla myös gluteenittomana ja vegaanisena)
Ylikypsää Karitsan potkaa, tryffeliperunoilla ja punaviinikastikkeella
Jälkiruoka valintanne mukaan
Cannolit eli sisilialaiset täytetyt leivonnaiset TAI
Delizia al limone eli sitruunaleivos
Lounaat 7.-11.10. 2024
Maanantai 7.10 2024
Zuppa di salmone (Lohikeitto) G, L
Gnocchi al ragù (Gnocchipastaa lihaisalla ragùkastikkeella) Myös G
Polpette pepate (Lihapullia pippurikastikkeella) L
Tiistai 8.10.2024
Zuppa di patate dolce (Bataattisosekeitto) G, L
Ravioli alla Norma (Tuoreita ravioleja tomaatti-munakoisokastikkeella) V, myös G
Pollo cocco bello (Paistettua kanaa kookoskastikkeella) G, L
Keskiviikko 9.10. 2024
Zuppa di verdure (Kasviskeitto) G, L
Pasta Gamberi & Zucchini (Pastaa katkaravuilla ja kesäkurpitsalla) Myös G, L
Maiale al BBQ (Suussasulavaa uunipossua BBQ-kastikkeella) G, L
Torstai 10.10. 2024
Zuppa di pomodoro (Tomaattikeitto) G, L
Lasagna Tradizionale (Perinteistä lihaisaa lasagnea)
Salmone teriyaki (Uunilohta teriyaki-kastikkeella) G, L
Perjantai 11.10. 2024
Zuppa di carote (Porkkanasosekeitto) G, L
Gnocchi alla Sorrentina (Perinteinen gnocchivuoka tomaatti-mozzarellakastikkeessa)
Entrecotè al whiskey (Naudan entrecotèeta kermaisella viskikastikkeella) G, L