(Ve)
Paahdettuja leipiä tomaatilla, sipulilla ja basilikalla
(L, V)
Paahdettua leipää Ricotta-juustolla ja tryffelillä
(L)
Coppa (ilmakuivattua porsaan niskaa), burrataa ja tuoretta basilikaa
Italialaisia juustoja ja leikkeleitä, pikkelöityjä kasviksia, oliiveja, hilloa ja grissinejä jaettavaksi kahdelle hengelle
(L, Ve)
Paahdettua leipää valkosipuliöljyllä
(L, G)
Paloiteltua naudan ulkofileetä palsternakkapyreellä, varsiparsakaalilla ja Barolokastikkeella
(Ve, G)
Kukkakaalipihvit belugalinsseillä ja omena-Vecchia Romagna -kastikkeella
(L, G)
Risotto sahramilla ja jättikatkaravuilla
(L, G)
Risotto tryffelillä ja Taleggio-juustolla
(Ve)
Itse tehtyä Pappardelle-pastaa herkkutatti-ragùlla tomaattikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä Linguine-pastaa guancialella ja kananmunalla
(L)
Itse tehtyä Pappardelle-pastaa kermaisessa tomaatti-savupekoni-herkkutattikastikkeessa
(L)
Itse tehtyä Pappardelle-pastaa kermaisessa tomaatti-kastikkeessa, savulohta ja broccolineja
(L)
Itsetehtyä Linguine-pastaa kermaisella tomaatti-jättikatkarapu-ndujalla-simpukkakastikkeella
(L)
Itsetehtyä linguinepastaa kirsikkatomaateilla, venussimpukoilla,
jättikatkaravuilla sekä grillatulla mustekalalla, tomaatti-kastiketta
(VL)
Juustotäytteiset tortellinit pitkään haudutetulla naudanliha-ragùlla tomaattikastikkeessa
(VL)
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä ravioleja savuporolla,
herkkutateilla ja kermakastikkeella
(L, Myös G)
Kanapastaa kermaisessa kastikkeessa
(L, Myös G)
Lohipastaa kermaisessa kastikkeessa
(L)
Pannacotta lingoncellokastikkeella ja passionilla
(L)
Perinteinen talon tiramisú
Ricottacannolit talon viskijäätelöllä
Perinteinen Italialainen sitruunaleivos
Valle, Friuli-Venezia Giulia
Reguta, Friuli-Venezia Giulia
Castorani, Abruzzo
Castorani, Abruzzo
Castorani, Abruzzo
San Giorgio, Veneto
San Giorgio, Veneto
Eleano, Basilicata
Alessandro Gallici, Friuli-Venezia Giulia
I Capitani, Campania
Cecchetto, Veneto
Trambusti, Toscana
Cesarini Sartori, Umbria
Chitarra, Sicilia
Chitarra, Sicilia
Reguta, Friuli-Venezia Giulia
Valle, Friuli-Venezia Giulia
I Capitani, Campania
Trambusti, Toscana
Vigne da Mont, Friuli-Venezia Giulia
Cesarini Sartori, Umbria
I Capitani, Campania
Canestrari, Veneto
Civa, Friuli-Venezia Giulia
Cesarini Sartori, Umbria
Reguta, Friuli-Venezia Giulia
Umberto Fiore, Piemonte
Cecchetto, Veneto
Reguta, Friuli-Venezia Giulia
Reguta, Friuli-Venezia Giulia
Chitarra, Sicilia
Trambusti, Toscana
San Pàtrîme, Apulia
San Pàtrîme, Apulia
Castorani, Abruzzo
I Capitani, Campania
Umberto Fiore, Piemonte
Orsogna, Abruzzo
Eleano, Basilicata
Cecchetto, Veneto
Eleano, Basilicata
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Cesarini Sartori, Umbria
Cesarini Sartori, Umbria
Chitarra, Sicilia
Eleano, Basilicata
Cecchetto, Veneto
Malina, Friuli-Venezia Giulia
Friuli-Venezia Giulia
Poggio Ai Mandorli, Toscana
Agli Scalzi, Toscana
I Capitani, Campania
I Capitani, Campania
Alessandro Gallici, Friuli-Venezia Giulia
Cesarini Sartori, Umbria
Canestrari, Veneto
Umberto Fiore, Piemonte
Umberto Fiore, Piemonte
San Giorgio, Veneto
Trambusti, Toscana
Cesarini Sartori, Umbria
Canestrari, Veneto
Trambusti, Toscana
Cecchetto, Veneto
La Vigna, Toscana
Castorani, Abruzzo
Fraya, Piemonte
Canestrari, Veneto
La Vigna, Toscana
Cesarini Sartori, Umbria
Canestrari, Veneto
Castorani, Abruzzo
Canestrari, Veneto
Antinori, Toscana
Florio, Sicilia
Umberto Fiore, Piemonte
Chitarra, Sicilia
Cesarini, Sartori
Valle, Friuli-Venezia-Giulia
Menut saatavilla vain ennakkotilauksesta. Minimilaskutusmäärä 15 henkilöä.
Välimerellinen Antipasto
Tryffeli-ricottajuustotäytteisiä Ravioleja Savuporolla, Herkkutateilla Ja Kermakastikkeella
Ricottacannolit talon viskijäätelöllä
Coppa (ilmakuivattua porsaan niskaa), burrataa ja rucolaa
Risotto sahramilla ja jättikatkaravuilla
Pannacotta lingoncellokastikkeella ja passionilla
Paahdettuja leipiä tomaatilla, sipulilla ja basilikalla
Paloiteltua naudan ulkofileetä palsternakkapyreellä ja barolokastikkeella
Talon Tiramisu
															
LOUNASBUFFET 13.90 € (SIS. SALAATTI, ANTIPASTOPÖYTÄ, PIZZA, PASTA, PÄÄRUOKA, KAHVI & J
LOUNASBUFFET 13.90 € (SIS. SALAATTI, ANTIPASTOPÖYTÄ, PIZZA, PASTA, PÄÄRUOKA, KAHVI & JÄLKIRUOKA)
VIIKKO 45
Maanantai 3.11.2025
Buffet Di Focaccia Alla Romana /Roomalainen Focacciapizzabuffet
Scorfano All’Acqua Pazza” (Puna-Ahventa Acqua Pazza) G, L
Pasta Alla Bolognese (Pastaa Bolognesekastikkeella) L, Myös G
JälkiruokaBuffet
Tiistai 4.11.2025
Buffet Di Focaccia Alla Romana /Roomalainen Focacciapizzabuffet)
Gnocchi Speck & Formaggio (Tuore Gnocchipastaa Juusto-Speck-kastikkeella)   Myös G
Pollo & Mozzarella  (Paneroitua Kanaa Mozzarellalla)
JälkiruokaBuffet
Keskiviikko 5.11.2025
Buffet Di Focaccia Alla Romana /Roomalainen Focacciapizzabuffet)
Pasta Alla Norma (Pastaa Tomaatti-Munakoisokastikkeessa) V
 Porco Al BBQ  (Uunipossua BBQ-Kastikkeella) G, L
JälkiruokaBuffet
Torstai 6.11.2025
Buffet Di Focaccia Alla Romana /Roomalainen Focacciapizzabuffet)
Pasta Gamberi & Zucchini (Pasta Katkaravuilla Ja Kesäkurpitsalla) Myös G
Polpette Pomodoro & Parmigiano (Naudan Lihapullat Tomaatti-Parmesankastikkeessa) G, L
JälkiruokaBuffet
Perjantai  7.11.2025
Buffet Di Focaccia Alla Romana /Roomalainen Focacciapizzabuffet)
Lasagna Tradizionale (Perinteinen Lihaisa Lasagne)
Salmonen Teriyaki (Uunilohta Teriyakikastikkeella) L
JälkiruokaBuffet